Hållbarhet och Ansvar

Hållbarhet för oss
Vi strävar efter att vara så miljömässiga vi kan vara. Som nystartat företag på marknaden vet vi att man alltid kan göra mer. Klädproduktion och konsumtion är något som negativt påverkar våran planet och omgivning. Vilket gör det extra viktigt för oss att vara ödmjuka inför att hitta nya sätt och vägar att vara ännu mer miljösmarta. Vi har noggrann koll från första prototyp till färdig produkt och följer hela leveranskedjan. Och med de säkerställer att våra produkter alltid tas fram på etiskt och miljövänliga sätt.

Produktion:
Vi samarbetar med leverantörer av hög standard belägna i Asien. Vi har en nära kontakt med våra leverantörer. Och dom upprätthåller och delar våra värderingar. För oss är det viktigt att kvalitetssäkra våran produktion och säkerställa en hög standard där alla jobbar undra bra arbetsförhållanden.

Transport:
Vi ser till att transportera alla våra varor så miljömedvetet vi kan. Vid transport optimera vi utrymmet med fulla kartonger, när vi tar hem mer och nya produkter. Vi är lyhörda och insatta i fraktbolagens utveckling inom området.

Produkten:
Vi jobbar för att ta fram så hållbara produkter som möjligt för att minska konsumtionen och ”onödig” förbrukning av jordens resurser. Våra kläder är av innovativ designade för att använda både i stallet och till vardags. Vilket resulterar i att plaggen har flera användningsområden. Kläderna vistas i rätt tuffa miljöer så vi jobbar ständigt med att förbättra att hitta hållbara lösningar för att våra kläder ska vara hållbarast på marknaden.

Förpackningar:
Våra produkter skickas i ziplock-förpackningar som gör det möjligt att returnera varorna i samma påse. E-handelspåsarna har dubbla klisterremsor för att kunna återanvända och då även returnera i samma påse. Allt detta för att minska förbrukningen av plast användningen.

Kontakta oss
Vi värnar om våran planet och kommande generationer. Vi arbetar ständigt för att förbättra vårat hållbarhetsarbete. Har ni tankar och ideer är ni välkommen att kontakta oss på info@liwaperformance.com