Regler och villkor

Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument (i fortsättningen ”du”) genomför köp på, och använder, webbsidan info@liwaperformance.com och därtill hörande webbsidor (i fortsättningen ”webbsidan”). Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Liwa Performance AB, org. nr 559324-9229, (i fortsättningen ”Liwa Performance” AB eller ”vi”). Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida förbinder du dig till dessa villkor.

HUR HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Du som kund är viktig för Liwa Performance AB. All information som samlas genomförs på ett ansvarsfullt sätt med hänsyn till din integritet och till GDPR lagen. Det är viktigt för oss att vara tydliga angående hur vi hanterar dina personliga uppgifter, därför kan du alltid kontakta oss gällande frågor kring detta.

Det finns tillfällen där vi däremot behöver hantera dina personuppgifter eller annan integritetskänslig information för att tillhandahålla våra tjänster. Till exempel när du handlar på Liwa Performances hemsida behöver vi säkerställa att köpet är riktigt och att det verkligen är du som handlar. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan vi behöva hantera dina kreditkortsuppgifter eller utföra en kreditbedömning. Vill du att din information raderas efter att din order hos oss är färdighanterad mailar du oss.

PRISER

Samtliga priser är i den valuta som finns tillgänglig för ditt valda land och inkluderar gällande moms.
Vi reserverar oss rätten att utfärda eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel.
Rabattkoder kan inte kombineras med produkter som redan är rabatterade eller som nyligen har lanserats. Det lägsta applicerbara priset tillämpas automatiskt.

BETALNING

Vi erbjuder Klarna, kortbetalning och presentkort som betalningsmetod.
Betalningar med bankkort kan enbart göras i följande valutor: SEK, EUR
Presentkort kan användas som betalning och är giltig i den valutan den gäller för.
Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp.
*Använder du Klarna som betalsätt tar Klarna i vissa fall ut en avgift, till exempel om din Klarna-faktura ej betalas i tid. Detta är på inget sätt relaterat till Liwa Performance affärer. Mer information om Klarna hittar du på klarna.se.

LEVERANS OCH FRAKT

Det är viktigt att du uppger korrekt e-postadress och telefonnummer. Lämnar du felaktiga uppgifter kommer du inte få nödvändig information om din order. Paket som inte hämtas upp kommer skickas tillbaka till oss. Din order blir då återbetald bortsett från en kostnad på 350 SEK för varje ej uthämtat paket.

Vi använder DHL och Postnord för transport av paket inom Sverige. För närvarande har vi fri frakt på paket som överstiger kostnaden av 999kr och en returkostnad på 59 SEK.

Av miljöskäl använder vi främst återvunnet förpackningsmaterial och emballage.

Du kommer få en orderbekräftelse till din e-post när din order är lagd.
När din order har skickats får du ytterligare ett mejl som innehåller ditt spårningsnummer. När ditt paket är redo att hämtas på närmsta postombud får du en avisering via mejl eller SMS. Var noga med att se till att du uppger rätt kontaktuppgifter för att kunna få dessa uppdateringar om din order.

LEVERANSTID

Din order skickas snarast efter din beställning. Vanligtvis packar och skickar vi beställningar som inkommit innan kl. 12.00 på vardagar samma dag. Normalt har alla kunder sina paket inom 1–3 arbetsdagar, men det är inget vi kan garantera.
Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider.
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter. Vi mejlar dig denna info så snart det upptäcks och förklarar hur vi kommer att eller kan gå vidare.

BYTEN OCH RETURER

Se all information angående Byten och Returer i vår FAQ som finns tillgänglig i chattrutan nere till höger i webbläsaren.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej uthämtade paket debiteras med 350 kronor för svenska kunder. För paket som ej hämtats ut utanför Sverige debiteras 35 euro/GBP/dollar eller 350 NOK.

KÖP GENOM ÅTERFÖRSÄLJARE

Har du köpt en Liwa Performance -produkt av en återförsäljare ska du vända dig till återförsäljaren/butiken för frågor om byten och reklamationer.

BEGAGNADE KÖP

Har du köpt begagnade Liwa Performance -produkter av en annan privatperson kan vi tyvärr inte hjälpa dig med byten eller reklamationer.

ÖVRIGT

Liwa Performance är ej ansvariga för eventuella olyckor eller liknande som kan uppstå där produkter från oss använts.
Vi hjälper gärna dig att välja rätt storlek men kan inte garantera perfekt passform.
Observera också att den upplevda färgen på skärmen kan skilja sig från den faktiska produkten beroende på vilka inställningar du har på din skärm.
Liwa Performance förbehåller sig rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger. Liwa Performance reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem, framflyttning av lanseringsdatum och felaktig produktinformation.
SMS- och mailreklam kan förekomma när du har handlat hos oss eller har registrerat dig för att bli notifierad när en vara är tillbaka i lager.
Du kan alltid välja att avregistrera dig från både mejl och SMS.

FORCE MAJEEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att Liwa Performance befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.